Leergang Leiderschap

Wat je niet kan voorleven kan je ook niet van een ander verwachten

- Hans Wopereis

Leergang Inspirerend Leiderschap

Je wil het beste uit je mensen halen en samen werken aan jullie doelen, maar voor je het weet ben jij 'de baas' en zijn zij 'ondergeschikten', met alle gevolgen van dien. Dat was nooit je bedoeling. In deze intensieve leergang voor ervaren leidinggevenden ga je de diepte in en onderzoek je met gelijkgestemden hoe jij weer geïnspireerd leiding geeft.

Hoe neem jij vol de verantwoordelijkheid, maar ga je niet trekken en sleuren? Hoe inspireer je jouw mensen zonder te gaan preken? Hoe blijf jij zelf wakker en geïnspireerd? In deze intensieve leergang van drie keer drie dagen onderzoek je je eigen patronen en drijfveren en ontdekt wat jouw impact is en hoe je je repertoire kan vergroten. 

Opzet leergang

  • We werken met een kleine groep van ervaren leidinggevenden en senior adviseurs (maximaal 8 deelnemers) uit diverse organisaties, zowel uit bedrijfsleven als vanuit de overheid en non-profit.
  • Onder leiding van twee zeer ervaren begeleiders Ellen Luten en Marlet Hesselink.  
  • Drie keer een blok van 3 dagen, zodat je echt tijd neemt voor reflectie en diepgang.
  • We werken met een optimale mix van ratio, gevoel en intuîtie. Het traject gaat vele malen verder dan vaardigheden of cognitieve inhoud. Het betreft persoonlijke ontwikkeling waarbij indien nodig en gewenst patronen worden doorbroken.
Op onze website vind je meer informatie, het programma en kan je jezelf aanmelden. Mocht je vragen hebben aarzel dan niet om contact met me op te nemen via: info@marlethesselink.nl of 06-14893960