Trainingen

'De kiem van veel projecten ligt in het beginstadium van een project. Analyse van de meeste mislukte projecten leert dat de grootste rampen vanaf het begin al zorgvuldig waren ingepland.'

Jerry Madden

Trainingen

Hieronder een overzicht van mijn trainingsaanbod voor leiderschap, projectmanagement en programmamanagement. Behalve de training voor PSU-begeleiders geef ik alle trainingen ook in company. 

Basistraining Projectmatig Creëren

Een tweedaagse praktijkgerichte training projectmanagement. Je werkt aan je eigen project, je krijgt persoonlijke coaching en leert hoe je met meer plezier en ontspanning je project tot een succes kan maken. 

Masterclass PMC voor opdrachtgevers

In deze compacte masterclass krijgen opdrachtgevers een stoomcursus opdrachtgeverschap. Ze krijgen kennis over de aanpak van projecten, programma's of processen, waardoor ze bewuster kiezen voor een aanpak. Ze weten wat ze van een projectleider het projectteam mogen verwachten en kennen hun eigen rol. 

Training PSU-begeleiders

Een train-de-trainer programma voor medewerkers die zelf Projectstart-up's willen gaan faciliteren. Deze intensieve vierdaagse training leert je hoe jij deze, vaak nieuwe rol, in jouw organisatie kan vervullen. Je leert alle werkvormen van binnen en buiten kennen en weet hoe jij deze op jouw manier kan introduceren en begeleiden. Je krijgt zicht op jouw eigen stijl en hanvatten om interventies te plegen in lastige situaties. Meer informatie over het programma en de kosten en de data vind je hier. Bel of mail me als je vragen hebt of je wil aanmelden.