Projectmanagement op maat

'Projectmatig Creëren is de meest complete methode voor projectmanagement.’

Wegwijzer voor methoden bij Projectmanagement

 Berenschot -

Projectmanagement op maat

Ik verzorg graag een training of advies op maat, zoals:

Begeleiden van een Projectstart-up (PSU)

Een goede start van een project hoort bij Projectmatig Creëren. Ik begeleid het projectteam graag bij de PSU. Zo heeft de projectleider zijn of haar handen vrij om aandacht te geven aan het team en de inhoud van het project.

Coaching voor de projectleider of programmamanager

Als projectleider of programmamanager heb je professionele of persoonlijke vragen en dilemma’s. Je wil graag steun en reflectie op jouw rol of feedback over je aanpak. Vooraf verkennen we samen je vraag en bepalen we het doel en de omvang van het traject. Na de vrijblijvende intake maak ik een voorstel voor je. Dan gaan we aan de slag.

Coaching voor projectteams

Daarnaast kan het ook zijn dat je team coaching nodig heeft omdat er gedoe en spanningen zijn. Ik help het team om weer ontspannen en constructief samen verder te werken.

Projectevaluatie

Niemand is tegen projectevaluaties, maar vaak gebeurt het toch niet. Dat is jammer. Mijn focus is: zorgen dat we het project zo evalueren dat iedereen met nieuwe inspiratie de deur uitgaat. Meer lezen over het evalueren van projecten? Lees het artikel ‘Evalueren is vooruit zien’