PMC Compact

PMC Compact, projectmatig creëren binnen handbereik

 

PMC Compact, projectmatig creëren binnen handbereik

PMC Compact is een zeer succesvol boek. Het stond dagenlang in de top 10 en is al meer dan 15.000 keer verkocht. Het wordt gebruikt in diverse opleidingen in het hoger onderwijs en is een standaardwerk binnen vele organisaties. 

Het boek is prettig leesbaar en prachtig vormgegeven. Het is zeer bruikbaar en staat vol met praktische tips. Inmiddels is de Engese vertaling 'Project Driven Creation' ook verkrijgbaar. 

Projectmatig Creëren is een van de toonaangevende methoden op het gebied van projectmanagement in Nederland. Een vergelijkend onderzoek van tien gangbare projectmanagementmethoden, uitgevoerd door onder andere bureau Berenschot, beoordeelt PMC als ‘de meest complete projectmanagementaanpak die in Nederland wordt aangeboden’ (Wegwijzer voor methoden bij projectmanagement, PMI Nederland en Berenschot, 2011)

Marlet Hesselink is een van de drie auteurs van het boek. Zij begeleid organisaties bij het professionaliseren van projectmanagement met PMC en houd ervan om met projectleiders en hun teams de projecten goed van de grond te krijgen. 

PMC Compact of Project Driven Creation bestellen: klik hier.