Coaching

 

Coaching

Als coach bied ik professionele ondersteuning bij vragen op het gebied van werk en leven. Ik werk graag ‘zonder woorden’. Dat wil zeggen op een directe, ervaringsgerichte en praktische manier.

Ik hanteer een werkwijze waarbij niet veel wordt gepraat en geanalyseerd, maar waarbij je zelf ook in beweging komt, soms letterlijk door te bewegen of door het gebruik van creatieve werkvormen. Een werkwijze waarbij je zelf tot ontdekkingen, inzichten en antwoorden komt op de vragen waarmee je zit.

Voor wie

Dit kunnen werk- en loopbaanvragen zijn of persoonlijke (levens-)vragen: Je loopt vast in je werk of je hebt behoefte om een nieuwe stap te zetten. Je worstelt met een relatie of er zijn problemen in je gezin. Je bent onrustig of verdrietig en het zit je in de weg of je bent vaak moe en lusteloos en je wil weer lekker in je vel komen. Met deze vragen kan je bij mij terecht. Ik laat je ervaren en ontdekken wat je zelf kan doen om je kracht te voelen of om weer met meer plezier en lichtheid aan het werk te gaan.

Mijn opleiding en ervaring

Ik ben coach sinds 2008. Ik deed diverse opleidingen en trainingen:

  • Instrument voor hulp - tweejarige post-HBO opleiding bij het  ITIP
  • Energetische opleiding - tweejarige opleiding bij het ITIP
  • Leergang Systeemdenken
  • Organizational en Relationships Systems Coaching (ORSC) fundamentals.

Verder ben ik sinds 2008 geaccrediteerd voor Insights Discovery.

Het allerbelangrijkste bij coaching is dat het klikt tussen de coachee en de coach. Wil je vrijblijvend kennismaken, neem dan contact met met op, dan plannen we een gesprek: info@marlethesselink.nl