Aanbod trainingen

'De kiem van veel projecten ligt in het beginstadium van een project. Analyse van de meeste mislukte projecten leert dat de grootste rampen vanaf het begin al zorgvuldig waren ingepland.'

Jerry Madden

Aanbod trainingen

Hieronder een overzicht van de trainingen projectmanagement en programmamanagement. Behalve de training voor PSU-begeleiders geef ik alle trainingen in company. Mocht je op zoek zijn naar een training met open inschrijving neem dan contact met me op. Ik adviseer je graag.

Basistraining Projectmatig Creëren

Een praktijkgerichte training projectmanagement, waarin (beginnend) projectleiders leren hoe ze het project moeten opzetten. Onderwerpen die aan bod komen:

  • contact en contract met de opdrachtgeverk,
  • het team samenstellen en aansturen, 
  • planning en beheersing van het project,
  • de omgeving en het krachtenveld rond het project
  • risicomanagement

Klik hier voor een uitgebreider programma. Ik maak dit graag verder voor op maat.

Introductieworkshop Projectmatig Creëren

Dit is een korte workshop projectmanagement van een dag (of twee keer een dagdeel) waarin je de essentie van de aanpak van PMC leert kennen en ervaart. De workshop is geschikt als algemene introductie voor medewerkers die geregeld in projecten werken en die meer handvatten willen krijgen voor de aanpak en zicht op de rollen in het project.

Masterclass PMC voor opdrachtgevers

In deze compacte masterclass krijgen opdrachtgevers een stoomcursus opdrachtgeverschap. Ze krijgen kennis over de aanpak van projecten, programma's of processen, waardoor ze bewuster kiezen voor een aanpak. Ze weten wat ze van een projectleider het projectteam mogen verwachten en kennen hun eigen rol. 

Training PSU-begeleiders

Een train-de-trainer programma voor medewerkers die zelf Projectstart-up's willen gaan faciliteren. Deze intensieve vierdaagse training leert je hoe jij deze, vaak nieuwe rol, in jouw organisatie kan vervullen. Je leert alle werkvormen van binnen en buiten kennen en weet hoe jij deze op jouw manier kan introduceren en begeleiden. Je krijgt zicht op jouw eigen stijl en hanvatten om interventies te plegen in lastige situaties. Meer informatie over het programma en de kosten en de data vind je hier. Bel of mail me als je vragen hebt of je wil aanmelden.